22/03/2021

Afsluiten thema dinosaurussen + opstart thema Kip en ei

 Maandag startten we met de laatste 3 daagjes van ons dinosaurus thema en dit werd gevierd! De kinderen werden allemaal in een dino geschminkt en zo zongen we en dansten we op ons thema lied! Daarbij vierden we ook nog een beetje uitgesteld de verjaardag van Emilia! Dikke proficiat grote meid!!  Op dinsdag bakten we cake in de vorm van een dino en op woensdag hielden wij een heus dino- feest! 

Dit was een prachtige afsluiter van een fantastisch leuk thema! We sloten dan ook af met een prentenboek waarin we lazen dan kippen familie zijn van de dinosaurussen... een perfecte overgang dus naar ons nieuwe thema! 


























Vanaf donderdag namen we dan afscheid van onze dino- klas en werden de kinderen ingeschakeld om de klas te versieren! We versierden samen de paastak en maakten onze klas gezellig. De kinderen gingen al vlug ijverig aan het werk op een kuiken-zoektocht en ze maakten dan ook al een nest voor hun klas-kuikentje! De nieuwe hoeken werden direct goed in gebruik genomen en we genoten volop van deze 2 dagen. 






































Geen opmerkingen:

Een reactie posten